dimarts, 19 d’agost del 2014

Xàtiva.

Des de divendres 15 fins diumenge al vespre vam ser a Xàtiva, ciutat de la que és part de la meva família.


porcellana

Vam decidir anar-hi aquests dies per poder-li enseneyar a la Jana la fira d'agost de Xàtiva. Al seu avi, li feia molta il·lusió portar-la a fira.


bastons


Xàtiva és a la part central de la Comunitat Valenciana, és el cor de la Costera. És una ciutat amb un clima molt càlid, hi fa molta calor i tot el dia t'acompanyen les xixarres amb el seu so.


Fustes

Xàtiva, si no la coneixeu és una ciutat molt bonica i la seva gent és molt agradable i oberta.


Porta

Aquesta era la botiga de la meva iaia.

finestra

Encara quan tanco els ulls la veig fer dormidetes darrere aquesta finestra.



Jo coneixia la ciutat d'anar-hi a visitar els meus avis i la família d'allí, però no de passejar-hi massa, així que amb el meu home vam aprofitar l'estada per fer una bona visita acompanyats per una guia de la ciutat. L'Ana  va ser la nostra guia durant tres hores i us dic que és  una persona encantadora que ens va ensenyar l'esglèsia de Sant Francesc i la font, El carrer Moncada, el convent de Santa Clara, el Palau d'Alarcón, la Font de la Trinitat, El retaule d'Artigues, la Plaça de Calixto III, l'hospital Reial, la Colegiata i el museu Almodí,...entre moltes altres coses. Sap moltes coses de la ciutat i es molt agradable passejar per Xàtiva amb ella. Si mai hi aneu, prengunteu per l'Ana a l'oficina d'informació i turisme i feu la visita a Xàtiva amb ella. A mi però, me la van recomanar a l'hotel Vernisa. Hotel on els meus pares acostumen a quedar-se quan van a Xàtiva i on et sents com a casa.

carrer

A més, per compte nostre i amb el trenet de la ciutat vam visitar el castell. El Castell de Xàtiva és preciós pel meu gust.


cotxets

A més hem passejat per la fira, que és immensa i que a la meva filla li ha encantat. També hem fet alguna passejada per la ciutat  tots plegats.


fira

caballets

Un cap de setmana familiar molt bonic.

Fins aviat!








2 comentaris:

  1. Felicidades Montse por tu articulo. Aquí tu familia siempre deja muy buena impresión por vuestra educación y amabilidad.
    H.Vernisa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias! de igual manera vosotros siempre nos haceís sentir como en casa.

      Elimina