dimecres, 20 d’agost del 2014

Lectures d'estiu. Método Rápido de superación personal

Método ràpido de superación personal de David Valois, es el llibre que he llegit aquest cap de setmana...sobre la taula en tinc dos més que els estic llegint a la vegada.

L'he llegit en versió kindle d'Amazon i és del 2014.

Què us en puc dir? que és un llibre semblant als de Robin Sharma, però com a més esquemàtic. La sensació és que llegeixes un método molt pautat i que quan tanques el llibre ja pots començar amb ell...amb en Sharma quan tanco el  llibre voldria trucar-lo i preguntar-li un munt de coses.

Jo de David Valois ja he llegit 17 maneras (que nunca te dijeron) para conseguir autodisciplina, El método rápido para eliminar tus malos hábitos i 21 reglas para convertirme en el mejor estratega y planificador.

Sempre em quedo amb la sensació que és un resum més pautat del que explica Sharma en els seus llibres.

De totes maneres, si us agrada aquest tipus de lectures us les recomano, ja que reincidir en allò que volem millorar i enfocar-ho des de diferents punts de vista sempre ens ajuda a entendre millor el que volem fer.


Crec que és un llibre que compleix el que el títol diu, et dóna unes pautes que si les vas fent i fas els exercicis milloraràs, et superaràs... Tot és començar, oi?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada