dilluns, 14 de setembre del 2015

Bon dia,

Aquest any hem estat durant les nostres vacances d’estiu a la Garrotxa, una zona per a nosaltres desconeguda fins ara i on ens ho hem passat molt bé.

Per nosaltres les vacances no són un temps de relax, per nosaltres les vacances són per veure i aprendre un munt de coses i de vegades quan tornem de les vacances, ens cal un descans.

Aquest any ens vam proposar descobrir aquesta comarca gironina en vuit dies i en vam tornar molt contents, però per descomptat ens van quedar moltes coses per veure i per aprendre.

No us ho explicaré tot amb un post perquè em sembla que seria molt pesat així que segurament en faré un parell o tres per explicar-vos el què hem fet i les meves impressions de tot el que hem vist.

Ens vam allotjar a uns apartaments rurals a Sant Jaume de Llierca. Hi vam estar molt bé, com eren sobre un bar hi teníem cada dia inclòs l’esmorzar, podíem esmorzar de la carta el que ens vingués de gust i tot era realment bo. El tracte va ser molt agradable i ens van fer sentir molt bé.

El primer dia hi vam arribar ben d’hora i vam aprofitar per visitar Sant Jaume de Llierca, Argelaguer, Tortellà, Sales de Llierca,  Montagut i Castellfollit de la Roca.



                                                    La piscina de Sant Jaume de Llierca.
                                                             L'aigua era glaçada!!





En totes us recomano que feu una passejada pels seus carrers. Vigileu que n’hi ha de tant petits que us semblarà que no existeixen, com és el cas de Sales de Llierca. Ens el vam passar i de sobte ens vam adonar que calia tornar enrera. 

El centre d’aquestes poblacions té un encant especial, imagino que com són poblacions molt diferents a les que estem acostumats nosaltres ens van captivar per la forma de construcció de les cases, la verdor dels jardins,…
Carrers de Tortellà.

De tot el recorregut potser la que tenia més ganes de veure per la seva anomenada era  Castellfollit.

De Castellfollit us recomano que feu una foto de la seva cinglera abans d’arribar al poble i que aneu a la seva antiga església situada a la punta de la cinglera. Es pot pujar al campanar i hi ha una vista bonica del municipi. 

Si a més són una mica llépols hi ha un parell de botigues que fan galetes i muffins i que en distribueixen per tota la contrada i els podeu visitar ;)

                                             
                                                 Cinglera de Castellfollit de la Roca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada