dimecres, 30 de juliol del 2014

Festa del Renaixement a Tortosa.

Ja fa uns dies que us vaig explicar que voliem dedicar els dissabtes lliures a fer sortides en família. M'agrada la sensació d'estar tot el dia junts fora de casa, parlant, mirant coses, fent fotos...i el cansament amb que tornes a casa després d'aprofitar al màxim el dia. Aquest dissabte passat vam fer la nostra sortida cap a Tortosa tot seguint les recomanacions de la pàgina Explora Tgn. cat.


Musics de carrer

Músics al carrer



Us he de dir que em penso que és el primer cop que visito Tortosa i que per poc que pugui no serà l'últim, ni molt menys. Ens va encantar, hi vam passar unes dotze hores i no vam tenir temps de veure tot el que feien, així que de ben segur intentarem tornar-hi altres anys i també anar-hi fora de la festa per veure coses com el Castell de la Sura o els jardins del Príncep, lo riu, els ponts, les esglèsies...

Mercat

El mercat central

Què us puc dir? que és preciós, que hi ha un munt d'espectacles al carrer, que hi ha actuacions a bon preu, que hi ha paradetes, exposicions, música,...i gastronomía. Ens ho vam passar estupendament els tres i em sembla que encara ara em fan mal els peus!

Baldana

Coca de Baldana

Tabalers

                                                            Els tabalers de la festa.

Tabalers de la festa

Si li pregunteu a la meva filla us dirà que hi va veure camells, cavalls, oques, ruquets i bous! que s'ho va passar molt bé pujant a les cadiretes i que volia pujar a la roda, però no la vam deixar, tot no pot ser! Que va anar a un conta contes, que va veure una exposició dels invents de Leonardo Davinci. Que va tenir por al veure els instruments de tortura del renaixement, però que no va deixar de preguntar-li al seu pare per ells fins que ho va entendre bé i que evidentment hi vol tornar!

banderes

Abanderats


Llana


abanderats

Abanderats

Com podeu veure tots ens ho vam passar molt bé així que un cop més us recomano les propostes d'aquesta pàgina i fins aviat!

gosset






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada