divendres, 7 de febrer del 2014

Sorpresa!!

Fa un temps que 3flowers retos targetas va tornar a arrencar temporada amb un bona iniciativa, entre les participants al primer repte volien trobar dues dissenyadores per aquest any pel seu equip...Però davant la bogeria que va despertar aquesta idea entre les seves seguidores, al final hi va haver sorpresa...Totes les participants seriem dissenyadores en un repte de l'any.

A finals de la setmana passada vaig rebre un correu de l'Andrea que em deia si volia ser dissenyadora convidada aquest mes...i evidentment vaig dir que sí!!

Amb molts nervis pel que suposo per mí ser DT convidada, vaig pensar que era el millor moment, ja que a la meva població he tingut un cap de setmana llarg que ha durat fins dimecres!! tenia temps de sobra per fer un postal ben bonica!

Doncs, ha estat una setmana horrible!! no m'havia refredat encara en tot el que portem d'hivern i he aprofitat aquesta setmana per agafar de totç!! angines, conjuntivitis,....El meu nas és un monstre enorme que parla per ell mateix del meu estat!! Però bé, tenia una responsabilitat i ha estat una il·lusió en un setmana de pena.

Aquí teniu la meva interpretació del repte....Una garlanda de cors.

La postal està feta amb tres papers, un paper texturat de topets com a base de color blanc, un crema a sobre i un color xocolata com a últim paper....m'encanta aquest color!!

La garlanda està feta sobre paper de llibre antic on hi ha un positiu d'un estencil amb acrílica rosa...és un reciclatge total, ja que era un paper que vaig aprofitar d'un taller amb la Mila.

Els cors estan fets amb uns Métaliks de Kesi'art que vaig comprar-li fa temps a 3flowers scrapbooking....i que m'encanten!! estan cosits entre ells per donar-hi relleu.

A la corda rústica de la garlanda hi he posat unes perletes de color rosa i per finalitzar el missatge de la postal està fet a mà per mí amb un retolador de gel blanc...que últimament és un inseparable meu. El cor del final del missatge porta glossy.

Espero que us agradi, jo l'he fet amb molta il·lusió...

Des d'aquí vull donar les gràcies a l'Andrea per aquesta oportunitat i vull dir que ha estat meravellós pensar que per un mes estarè compartint aquesta expiriència al costat d'altres noies i de les fantàstiques dissenyadores que ja té 3flowers i que admiro. Una abraçada per a totes elles ja que m'encanta la seva feina i entre les que puc dir que hi ha alguna persona molt especial per mí ;)




Gràcies!!



13 comentaris:

  1. Muchas gracias a ti Montse!! Por todo tu apoyo, por tu gran trabajo y toda la ilusión!!! Deseo que disfrutes mucho de la experiencia de ser dt invitada en este reto!!!! Un beso muyyy fuerte y muchas gracias por tu maravillosa tarjeta!!!
    muasmuas
    ANDREA

    ResponElimina
  2. Una tarjeta muy bonita y muy C&S Montse! Un beso de otra dt invitada!! jejeje.

    ResponElimina
  3. La tarjeta es preciosa, una DT invitada genial!!!!
    Un besazo

    ResponElimina
  4. Es una tarjeta preciosa!!!! Genial para la ocasión!
    Un besito

    ResponElimina
  5. Montse, qué bonita!! Me gusta todooo!!! Es súper elegante pero los toques rosas la hacen muy fresca. Qué chula!

    ResponElimina
  6. Como me gusta tu tarjeta Montse, esos corazones... monísimos!!!

    ResponElimina
  7. És preciosa! M'encanta!
    Kissitos!!

    ResponElimina
  8. muy bonita montse!! una combinacion fina de colores!! besos de tu compi dt invitada del mes!!

    ResponElimina
  9. Preciosa tarjeta Montse!!! Sempre m'agrada veure els teus treballs. Un petó!

    ResponElimina
  10. Preciosa tarjeta, muy dulce con los corazones bicolores. Me encanta. Un besito. Ana

    ResponElimina