dimecres, 30 de desembre de 2015

Postals de Nadal.

Una de les activitats que deixo per últim moment són les postals de Nadal, quan no ens falten les fotos per posar dins, ens falta tota la postal.

Aquest anys tenia aviat pensat com les faria, però això va fer que em confiés massa i vaig haver de córrer com sempre a últim moment, ja que no tenia les fotos per posar dins.

Les fotos les demano a Paper Lover i aquest any vam decidir que serien selfies que ens hauríem fet durant les vacances d’estiu. Ja veieu que tot semblava indicar que a principis de desembre les postals estarien fetes i enviades. Doncs van sortir just una setmana abans de Nadal i sorprenentment van ser totes a les seves destinacions per les dates indicades.

Vaig utilitzar la tècnica de fer un dibuix amb una base d’oli i pintar amb aquarel·la a sobre per descobrir el dibuix amagat. Pintura amb base d’aigua.
DSC_0001.JPG        DSC_0252.JPG

Us he de dir que a mi no em va anar massa bé fer el dibuix amb cera tova, em va funcionar millor marcar el dibuix amb una espelma ( a més tova millor) i que quanta més aigua tenia la pintura millor era el resultat.

Quan van estar seques els hi vam aplicar una capa de purpurina líquida per sobre i per finalitzar vaig seguir el contorn amb retolador daurat.

Tot és anar fent proves.

Vam utilitzar la mateixa tècnica mare i filla per fer les nostres postals, ja que la petita va ajudar-me una estona, però després va decidir treballar per ella i va fer les que va donar als seus companys de classe.
Les de la petita de casa les vam fer tipus tag per poder penjar a l’arbre.
DSC_0002.JPG

Vam arrodonir les cantonades i els hi vam posar cintes de colors diferents.

Fins aviat!

Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari