dilluns, 16 de novembre del 2015

Castellterçol


Ens tornem a veure, és dilluns i toca sortida familiar.

Aquest cap de setmana hem estat amb uns amics a la recent estrenada comarca del moianes. Hem passat un cap de setmana amb amics i la seva família a Castellterçol.

Ha estat fantàstic ja que el temps ha estat gairebé primaveral i ha contrastat amb els colors de tardor. Fins i tot el diumenge vam dinar al jardí de la casa on ens van acollir i on tan bé ens han fet sentir.

DSC_0057.JPG

Ha estat un cap de setmana de converses enriquidores, de treballs manuals en família i entre amics, de sopars vora la llar de foc, de jocs de nenes…



DSC_0086.JPG
No vaig imaginar mai que Castellterçol era tan gran, jo tenia formada una imatge equivocada d’un poblet molt petit, sense massa serveis i poques coses per fer-hi. Un d’aquells amb un carrer i poca cosa més.


És un poble molt bonic, amb comerç i amb serveis bàsics. La gent molt agradable i un entorn preciós per fer caminades i amb racons de joc per als petits i llocs on desconnectar i relaxar-te.




El poble és bonic de visitar.








Els dissabtes al matí hi ha mercat setmanal i us aconsello també fer la visita a la casa d’Enric Prat de la Riba.

DSC_0150.JPG

Vam fer la visita a aquesta casa el diumenge al matí. Una visita guiada i amb audiovisuals. Tot molt ben conservat i amb molta informació i molt ben explicada.

Ens vam deixar moltes coses per fer, ja que hi ha molt per veure i per caminar...Un altre lloc d’aquells on penses que hi has de tornar.

DSC_0214.JPG


Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada