dilluns, 12 d’octubre del 2015

Garrotxa.

Ja fa temps us vaig explicar que les nostres vacances aquest any les havíem passat a la Garrotxa. Us vaig fer un primer article explicant alguns llocs on havíem estat i no us vaig ensenyar res més.

Doncs aquesta setmana ens tornem a transportar a les vacances d’estiu per parlar-vos de molts més llocs que vam visitar.

La Garrotxa és un indret preciós. Hi ha un munt de racons per veure i per on passejar. Un munt de llocs per descobrir.
SantJoanLesFonts.jpg





Nosaltres no vam parar ni un moment i vaig tornar amb la sensació de sempre, ens han quedat moltes coses per fer i molts llocs per visitar i descobrir. Hi hem de tornar.

En el primer post uns vaig explicar que havíem visitat Argelaguer, Sales de Llierca, Tortellà, Montagut i Castellfollit de la Roca.








Vam dormir cada dia a San Jaume de Llierca, on vam estar molt bé.

Doncs altres llocs que vam visitar van ser Olot amb el seu volcà Montsacopa, el centre i el museu dels volcans, els seus jardins…

Olot02.jpg















També vam visitar Sant Joan les Fonts, Santa Pau, el volcà Santa Margarida, el Cruscat, la Fageda d’En Jordà, Beuda, el Monestir de Sant Llorenç del Sous “del Mont”, Maià de Montcal, Besalú, La Mare de Deu del Far, Rupit i Pruit, el Salt de Sallent, el Santuari de la Salut, Sant Esteve d’en Bas, Banyoles, Porqueres, Les Estunes a Banyoles, Mieres, la Cooperativa de la Fageda, Oix, Baget, Camprodon i Amer!!

SantaPau.jpg









Com podeu veure no vam parar massa, tot tenint en compte que vam disfrutar de força bon temps i que ens va ploure poc i sempre de tarde o vespre.













DSC_0591.JPGSi us he de recomanar coses us diria que no us perdeu Besalú, ni Rupit. Que Baget és preciós i que Camprodon el vaig trobar molt bonic. La Mare de Deu del Far té unes vistes precioses i que el Monestir de Sant Llorenç del Sous és una meravella. Santa Pau és molt bonica i la cooperativa La Fageda és una bona visita sobre tot si aneu amb nens. No dubteu a visitar la Fageda i els volcans, tot és molt bonic!! Tot té un encant especial i tot paga la pena visitar-ho.




DSC_0270.JPG
DSC_0200.JPG



Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada