dilluns, 5 d’agost del 2013

Col.laboració



Ja sé que us vaig dir que fins al setembre no publicaria res, però avui faig una excepció per un motiu que crec que s'ho val.

Ja fa temps que em venia de gust parlar amb la Judit per tal d'intentar fer alguna cosa plegades.

La Judit és una dóna emprenedora amb molta força i empenta i que serà d'aquelles persones que passen per aquesta vida deixant petjada.

I qui és la Judit I com ens hem creuat?- Potser us pregunteu a hores d'ara-. Doncs, senzill. La Judit és neboda meva, des de fa un anys;).

Doncs, bé, aquesta dona emprenedora, va arrencar fa un temps un projecte a Burkina Faso amb el que intenta donar l'oportunitat de formar-se a persones amb pocs recursos.Ara aquest projecte ja és ONG reconeguda i té un centre amb seu a Ouagadougou, Burkina Faso.

us convido a visitar el blog i a llegir el què fa i les notícies que hi penja i el seu facebook i com no, a col·laborar-hi.

I parlant de col·laborar-hi, en una trobada familiar vam poder fer-la petar una estona i em va comentar que posaria parada per la Firagost a Valls, però que no sabia què posar-hi, perquè el seu cap és a molts llocs i de vegades et quedes sense inspiració....De ben segur que la seva inspiració és de festa amb la de moltes escraperes;).

Com?? fantàstic!! jo feia temps que volia col·laborar amb ellai la seva ONG i em feia il·lusió fer-ho amb coses fetes meves!! per tant, si visiteu aquest any la Firagost i busqueu la parada de Jud-àfrica, hi trobareu bijuteria Pessics...i això no ha fet més que començar!!!

Ben aviat escraperes us demanaré la vostra ajuda!!!


2 comentaris: