diumenge, 7 d’abril del 2013

Nou repte.



Bon dia a tothom!

Les que sou del Camp de Tarragona i compartiu amb mi l'afició per l'scrap, sabeu que en aquesta zona no teníem botigues dedicades a aquest hobby. Però sembla que això està canviant.

Les scraperes de les comarques de Tarragona estem d'enhorabona, ja que les coses milloren per a nosaltres, no tant per a les nostres parelles ni per a les nostres butxaques:). Des de fa un temps a Tarragona ciutat hi ha un parell de botigues que van posant cosetes relacionades amb la nostra afició: “Alfor” i “Ambart”. Des del 6 d'abril en tenim dues més a Reus! Han obert les seves portes “Bámbola casa creativa” i “Nou Fil d'or”.

En aquest post vull fer referència a aquesta última. Sí, us vull parlar en especial de “Nou Fil d'or”, ubicada al Carrer dels Regs número14, de Reus, una continuació de la botiga “Fil d'or” i on trobareu llanes i material d'scrap. A més d'un ampli, agradable i acollidor espaï per la creació i formació. A més hi podreu adquirir detalls únics i fets a mà per regalar. En definitiva un espaï per passar-hi una bona estona aprenent, descobrint i comprant.

A “Nou Fil d'or” s'hi faran cursos d'amigurimis, trapillo, mitja... i Scrap! i és en aquest punt que vull agrair a la l'Elisenda, la mestressa de “Nou Fil d'or”, per dipositar la seva confiança en mi i brindar-me l'oportunitat de formar part del seu equip de disseny, juntament amb la Marianela i amb la mateixa Elisenda.

Així doncs, engrescada i il·lusionada, enceto aquest nou repte de treballar amb elles i d'apropar-vos a totes vosaltres aquest hobby que tantes satisfaccions em dóna.

I a vosaltres us convido a seguir aquest treball des d'aquest blog i des del de la botiga http://fildoreus.blogspot.com.es/

Aquí us deixo un tastet de la nova botiga.


aparador01

aparador02

aparador03

botiga01


8 comentaris:

  1. Felicitats, et dessitjo el millor. Ets una gran scrapera. Molta sort.
    Petons
    Lola

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb tu, que per aquí no hi havia res i ja era hora que tinguessim més a prop una botiga d'scrap. Ahir vaig anar a la inaguració de Bámbola Reus i ja em va dir una noia que vaig trobar allà que hi havia una altra botiga a Reus. I aquesta botiga es sens dubte "Nou fil d'Or".
    Ja faré una visita ara que sé on és.

    Petonets i bon diumenge!


    Charo

    ResponElimina
  3. Montse, gràcies a tu x tot. Juntes farem un gran equip!

    ResponElimina
  4. Me alegro mucho!!! Felicidades por esta nueva etapa!!!!
    Besos!!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a totes pels vostres comentaris i el vostre recolzament!!!

    ResponElimina
  6. tu ho has dit es una sort per totes les scraperes, però els nostres homes ??jajaja o les nostres butxaques ara faran fum
    i estic esperant a fer un taller on siguis tu la meva profe jejeje

    ResponElimina
  7. Fa dies que no entrava en el teu bloc i ostres!! m'alegro molt d'aquesta nova oportunitat de mostrar el què saps i de poder gaudir de compres scraperes a la teva ciutat :). Un petonet

    ResponElimina