dilluns, 4 de juny del 2012

Premi

Bé, ja sóc aquí i vaig a compartir aquest premi amb cinc blogs més, que han de tenir menys de 200 seguidors i a la vegada els blogs premiats han de repartir el premi entre cinc blogs més cada un.

El premi és el que m'ha otorgat la Rosa:


I el paso a:

La Sara de la mañana de mañana.
A l'Ana de El desván de Ana.
A la Cristina de de tot una miqueta.
A amb ulls d'scrap.
I a Tinkerbell crafts.

Moltes gràcies i fins aviat!!

5 comentaris:

  1. muchisimas gracias guapa!!! que ilusion, miraré a ver que blogs sigo con menos de 200 aunque creo que son pocos jejeje

    ResponElimina
  2. Aiiish Montse!!! Moltíssimes gràcies!! Ara estic jo amb el trapàs del premi! Aveure si tenim sort i resulta això per a incrementar els nostres seguidors, jejeje. Jo quan en veig algú de nou, em fa super feliç! Un petó ben fort!!

    ResponElimina
  3. Muchisimas gracias Montse, es mi segundo liegster blog, pero me hace muchisima ilusión, siempre es bueno saber que os gusta las cositas que hago con tanta ilusión y cariño. Muchos besos guapetona.

    ResponElimina
  4. OOOOOh!!! Moltísssimes gràciesss!!! M'ha fet una il·lusió tremenda aquest premi!! No saps el "subidón" que m'ha entrat !! Que guaiiiii!!! No tinc paraules, perquè ara començaria a repetir! Que bé que us agradi el que publico! Moltes gràcies altre cop!! Un petonarro!!!

    ResponElimina